Στρατηγικό
Μαρκετινγκ

Δημιουργικός
Σχεδιασμός

Εμπειρίες
Εκδηλώσεων

Διαδικτυακή
Τοποθέτηση

Ποιοτικά
Δρώμενα

Διοργάνωση
Φεστιβάλ

Καλώς ήρθατε στην Brands & Names.

Με τι Ασχολούμαστε ?

 

Διοργάνωση Εκδηλώσεων.

Marketing Connections.

Branding & Digital Marketing.

“Ιστορίες” Γαστρονομίας.

 

Ρίξτε μια Ματιά και

Επικοινωνήστε Μαζί μας για Περισσότερα.

Νέες και παλιές επιχειρήσεις έχουν πάντα ανάγκη μια νέα ιδέα! Το δημιουργικό τμήμα του γραφείου μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί και να δώσει μια ιδέα ονοματοδοσίας, έως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας και στρατηγικού marketing. Η προώθηση, η διαφήμιση και γενικά η εικόνα σας στην αγορά, πρέπει να λανσάρεται προγραμματισμένα και με τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ. Η δημιουργικότητά μας επεκτείνεται σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών εκδηλώσεων, μάρκετινγκ και below the line που έχει ανάγκη η επιχείρισή σας. Βάζουμε τον στόχο, φτιάχνουμε το concept, οργανώνουμε το project και οι πωλήσεις ξεκινούν!

Διοργανώνουμε και προγραμματίζουμε τις εκδηλώσεις σας(event planning services) .Ειδικά για εταιρίες, εμπορικά κέντρα, Δήμους, αλλά και ιδιωτικές εκδηλώσεις, διαθέτουμε πλήθος concept, καλλιτεχνών, ανιματέρ, θεαμάτων, για κάθε περίπτωση. Η διοργάνωση εκδηλώσεων μπορεί να είναι και μέρος ενός συνολικού προγράμματος επικοινωνίας και στρατηγικής για την επιχείρησή σας ,τους εργαζόμενους σε αυτή, το κοινό( event marketing )κα. Προτείνουμε και σχεδιάζουμε από κοινού εκδηλώσεις και θεματικές που διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους.Πάντα έχουμε να προτείνουμε κάτι νέο, team building, workshops, χώρους, δρώμενα.

Έχετε εστιατόριο; Είστε παραγωγός; Ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις εστίασης και τροφίμων, το μάρκετινγκ είναι πάντα απαραίτητο. Επώνυμοι επαγγελματίες συνεργάζονται μαζί μας σε γαστρονομικά concept που υπερτερούν του ανταγωνισμού. Σας κατευθύνουμε στο όνομα, το branding, την ετικέτα- λογότυπο, το concept, το digital και social media marketing, τα δελτία τύπου, τις μακέτες σας, την προβολή σας, τη λίστα κρασιών και μενού, σε συνέργειες, θεματικές βραδιές, προετοιμασία και marketing για προβολή στον τουριστικό κλάδο και σε δυνητικούς πελάτες σας.

Όλες οι επιχειρήσεις μετά από μερικά έτη λειτουργίας έχουν την ανάγκη επανατοποθέτησης και ανανέωσης τους μέσα από τα “εργαλεία” marketing για τον κλάδο τους. Με νέους στόχους και με την εμπειρία μας στις πωλήσεις, τη στρατηγική, την έρευνα αγοράς, αλλά και τη σωστή και σταθερή επικοινωνία της επιχείρησής σας , βοηθάμε στην δημοσιότητα, την ενίσχυση της φήμης και εδραίωσης του κύρους σας αποκτάτε έναντι του ανταγωνισμού σας, προβάδισμα για το brand σας. Από την ανανέωση του προγράμματος προβολή σας, μια απλή συμμετοχή σε μια έκθεση μέχρι ένα μεγάλο εταιρικό event σας, την συμβουλευτική υποστήριξή σας, είμαστε στρατηγικά…στη διάθεσή σας.

Δημιουργούμε Όμορφα Πράγματα

Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

05/11/2023

Team Building – Ομαδικές Δραστηριότητες για Εταιρίες

Team Building – Ομαδικές Δραστηριότητες για Εταιρίες

17/01/2022

Αρχαίων Γαστρονομία – Αρχαία ελληνική κουζίνα

04/11/2021

αρχαιοελληνικές εκδηλώσεις

Αρχαιοελληνικές εκδηλώσεις

11/05/2020

στούντιο για φωτογράφιση τροφίμων και βιντεο κατάλληλο για σεφ, σεμινάρια, food bloggers, social media

Photo Cooking Studio – Μαγειρέψτε το…marketing σας

04/05/2020

decoration_for_corporate_events_greece

Διακόσμηση εκδηλώσεων

30/07/2019

Workshops-δημιουργικά εργαστήρια-ομαδικές δραστηριότητες

27/07/2019

tasting_experience_in_athens

Γευστικές εμπειρίες για groups

27/07/2019

arhaion gastronomia for ancient greek symposium

Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο

27/07/2019

Διαδραστικά σεμινάρια μαγειρικής για groups

27/07/2019

Διοργάνωση φεστιβάλ

27/07/2019

Καλλιτέχνες για εκδηλώσεις

27/07/2019

Digital Marketing Social Media

Digital Marketing Social Media

27/07/2019

Promotion-Promoters για εκθέσεις και Street Events

27/07/2019

nea_sxediasi_logotipou

Λογότυπο και εταιρική Ταυτότητα

26/07/2019

Οινογνωσίες και Οινοτουρισμός

26/07/2019

Ακολουθήστε μας στο instagram

21
Χρόνια

Παρουσίας στην αγορά

Έχουμε σταθερές συνεργασίες με επιχειρήσεις και επαγγελματίες κύρους, που ολοκληρώνουν σχέδια και στόχους. Με σταθερούς συνεργάτες σε όλα τα χρόνια της πορείας μας, καταφέρνουμε να έχουμε 100% τον έλεγχο της ποιότητας που υπογράφουμε.

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Οι νέες ιδέες και κάθε ανανέωση, είναι απαραίτητες σε όλες τις επιχειρήσεις, ώστε να δείχνουν στους πελάτες τους επικαιροποιημένες και εντός αγοράς. Κάθε νέα ιδέα που θα εφαρμοστεί στην επιχείρησή σας, κάθε νέο προϊόν, είναι μια αφορμή για δημοσιότητα και προβολή.

ΓΙΑ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σας βοηθάμε στην προώθηση και τοποθέτηση σας, έναντι του ανταγωνισμού, στον πλήρη έλεγχο αλλά και την ομοιομορφία της εικόνας σας, είτε είστε μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Καθημερινά τα πάντα εξελίσσονται. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα εργαλεία του marketing και του internet αλλά και για όλα τα μέσα επικοινωνίας για τα προϊόντα σας ή την επιχείρησή σας. Μείνετε στην αγορά Up-to-Date.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις εκδηλώσεις δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων. Είναι απόλυτα απαραίτητες για το κύρος και τη συνέχεια κάθε επιχείρησης ενώ βοηθήσουν να μην σας…ξεχάσουν οι παλιοί πελάτες σας. Μην ξεχνάτε πως κανείς δεν είναι δεδομένος.

Oh, & We Blog Sometimes

20/02/2024

Εκδήλωση παρουσίασης νέου βιβλίου”ΣΧΕΣΕΙΣ, Το Κάλλος της Δημιουργίας”

16/02/2024 in blog

Διοργάνωση Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περιμένουν το Καρναβάλι για να νιώσουν τη χαρά και να εκτονωθούν πίσω... από τις μάσκες. Διοργάνωση εκδηλώσεων αποκριάς  Η οργάνωση εκδηλώσεων αποκριάτικου θέματος και θεαμάτων,…
Read More
13/01/2024 in blog

Αναπτυχθείτε με τη βοήθεια του ΕΣΠΑ – για νέες επιχειρήσεις και τουριστικά καταλύματα

Για επιχειρήσεις που θέλουν να ασχοληθούν με την παροχή υπηρεσιών έχουν την δυνατότητα τουλάχιστον στο 50% επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ, για διάφορες δαπάνες, σε όλη τη χώρα. Η χρηματοδότηση φτάνει μέχρι…
Read More
13/09/2023 in blog

Αναζήτηση νέων συνεργατών

Ψάχνουμε για εσάς, που είστε καλλιτέχνης, ηθοποιός, μοντέλο ή έχετε κάποιο ταλέντο ή έτοιμο project ή ιδέα κατάλληλη για παρουσίαση σε μικρούς ή μεγάλους. Αναζητάμε συνεργάτες για συμμετοχή σε εκδηλώσεις…
Read More
23/11/2020 in blog

Santa goes digital – μιλήστε σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Βασίλη

Είμαστε σε απευθείας σύνδεση με το μακρινό εργαστήριο του Άγιου Βασίλη! Tα παιδιά επικοινωνούν με τον Πρωταγωνιστή της χαράς μέσω Digital πλατφόρμας internet, ανταλλάσσουν ευχές και ζητούν το δώρο τους.  …
Read More

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Δείτε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δείτε περισσότερα