Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περιμένουν το Καρναβάλι για να νιώσουν τη χαρά και να εκτονωθούν πίσω… από τις μάσκες.

Διοργάνωση εκδηλώσεων αποκριάς 

Η οργάνωση εκδηλώσεων αποκριάτικου θέματος και θεαμάτων, για μεγάλους και μικρούς Καρναβαλιστές, από την δημιουργική μας ομάδα είναι κάθε χρόνο ένα στοίχημα για εμάς.

Παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε: από καλλιτέχνες που πλαισιώνουν την αποκριάτικη παρέλαση, πληρώματα καρναβαλικά, αποκριάτικα άρματα, αποκριάτικα τοτέμ, παραδοσιακό γαϊτανάκι, μοναδικές εντυπωσιακές στολές, αποκριάτικη διακόσμηση, οπτικοακουστικές ανάγκες και ειδικά εφέ και πολλά άλλα.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ

Τα παιδιά είναι η χαρά κάθε γιορτής και με αφορμή τις απόκριες, τα πάρτι και οι εκδηλώσεις είναι κάθε χρόνο όλο και πιο πολλά.

Η ομάδα μας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σας, προτείνει δημιουργικά εργαστήρια με αφορμή την αποκριά. Μερικά παραδείγματα είναι: εργαστήρι μάσκας, καπέλου, Σαρακοστής, μινιατούρας χαρταετού κ.ά. καθώς και διαδραστικά θεματικά παιχνίδια, παιδικά αποκριάτικα θεάματα και θέματα, αποκριάτικες μασκότ, ανιματέρ με παιδικά προγράμματα για κάθε χώρο. Καλύπτουμε και οργανώνουμε και εκδηλώσεις που μπορούν να προσεγγίσουν τους εφήβους.

Αν είστε παιδικός σταθμός ή σχολείο ή δημοτική αρχή ή επιχείρηση και θέλετε να οργανώσετε κάτι για τις απόκριες για τα παιδιά, έχουμε σίγουρα να σας προτείνουμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο. Ο επαγγελματισμός, αλλά και οι απολύτως κατάλληλοι επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε, προσφέρουν αυτό ακριβώς το θέαμα που θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε και θα το οργανώσουμε για εσάς.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να διοργανώσουμε εκδήλωση στο χώρο σας, σε πλατεία, εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους ή σε πολυχώρους που συνεργαζόμαστε.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ

Μαζί με τους μικρούς χαίρονται και οι μεγάλοι και θα έλεγε κανείς ακόμη περισσότερο από τους μικρούς. Το θέαμα πάντα εντυπωσιάζει όταν αυτό προσφέρεται από επαγγελματίες.

Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα αποκριάτικο πάρτι στο σπίτι ή σε χώρο της επιλογής σας, είναι βέβαιο ότι χρειάζεστε τη βοήθειά μας.Από την μουσική, μέχρι την διακόσμηση, τις στολές, το catering, το χώρο, την έκπληξη του πάρτι…έχουμε πάντα κάτι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2024 ΕΦΤΑΣΑΝ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

Πριν πέσουν οι μάσκες λοιπόν… φροντίστε να το έχετε χαρεί όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Εμείς θα σας βοηθήσουμε και θα σας δώσουμε λύσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την άψογη διοργάνωση του αποκριάτικου πάρτι ή εκδήλωσή σας, είτε για μικρούς, είτε για μεγάλους Καρναβαλιστές. Οι δημιουργικές ιδέες και η συνέπειά μας κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς.

Καλή Αποκριά να έχουμε!

Brands and Names

Author Brands and Names

More posts by Brands and Names